Kan du föreställa dig en framtid utan snö, gröna skogar och elefanter?

Tyvärr är detta inte längre ett dystopiskt framtidsscenario. Forskning visar att klimatkatastrofer som översvämningar, förlust av biologisk mångfald, skogsbränder och värmeböljor kommer att drabba oftare och hårdare än vi någonsin har upplevt tidigare.

Men kampen är långt ifrån förlorad. Lösningarna för att bromsa den globala uppvärmningen och förlusten av biologisk mångfald finns redan. Nu är det upp till oss att omsätta ord till handling!

Framtiden är det vi gör nu – bli månadsgivare.

Mitt bidrag

Bli månadsgivare

Varför stötta Greenpeace?

Vi existerar enbart tack vare människor som du. Av princip tar vi inte mot en krona från myndigheter, näringsliv eller politiska partier - vårt arbete är helt finansierat av privatpersoner. Det betyder att vi är fria att konfrontera politiker och företag som är ansvariga för miljö- och klimatförstörelse och på så sätt kan vi tvinga fram lösningarna som krävs. Tillsammans gör vi skillnad för vår vackra men sårbara planet.

Min information

* Obligatoriska fält

Det här går ditt stöd till

Greenpeace undersöker, dokumenterar och avslöjar orsakerna bakom förstörelsen av klimat och miljö. Vi arbetar för att skapa förändring genom politisk lobbyverksamhet, konsumentmakt och genom att mobilisera befolkningen. Genom icke-våld och kreativa konfrontationer skyddar vi planeten och framhåller lösningar för en grön och fredlig framtid.

Min gåva

Mycket säkra betalningar med 256-bitars SSL-krypteringsmetod, den högsta säkerhetsstandarden.

Swish

Kortbetalning