Vill du vara med och kämpa för haven?
Utan haven dör vi – trots det är knappt tre procent av internationellt vatten skyddat idag. Och hoten är många: oljeborrning, plastföroreningar, klimatförändringar, gruvdrift på havsbotten och överfiske. Vi på Greenpeace har kampanjat i över 50 år, och seglat världen runt, för att skydda våra hav – och vi kommer aldrig ge upp! Vill du bli havens förkämpe med oss? Med ditt stöd kan vi fortsätta ta oss till platser andra inte når, stoppa och avslöja miljöbrott och kämpa för ett globalt skydd av haven. Haven behöver oss, och vi behöver friska hav

Mitt bidrag

Bli månadsgivare

Varför stötta Greenpeace?

Vi existerar enbart tack vare människor som du. Av princip tar vi inte mot en krona från myndigheter, näringsliv eller politiska partier - vårt arbete är helt finansierat av privatpersoner. Det betyder att vi är fria att konfrontera politiker och företag som är ansvariga för miljö- och klimatförstörelse och på så sätt kan vi tvinga fram lösningarna som krävs. Tillsammans gör vi skillnad för vår vackra men sårbara planet.

Min information

* Obligatoriska fält

Det här går ditt stöd till

Greenpeace undersöker, dokumenterar och avslöjar orsakerna bakom förstörelsen av klimat och miljö. Vi arbetar för att skapa förändring genom politisk lobbyverksamhet, konsumentmakt och genom att mobilisera befolkningen. Genom icke-våld och kreativa konfrontationer skyddar vi planeten och framhåller lösningar för en grön och fredlig framtid.

Min gåva

Mycket säkra betalningar med 256-bitars SSL-krypteringsmetod, den högsta säkerhetsstandarden.

Swish

Kortbetalning