GREENPEACE

Testamentera en gåva till Greenpeace

Vi lever i en värld som är värd att kämpa för! Vad lämnar du efter dig?


Genom att inkludera Greenpeace i ditt testamente kan du vara med och säkerställa att kampen för en frisk planet kan fortsätta även i framtiden.

Greenpeace arbetar med kartläggning, forskning, politisk påverkan och direkta aktioner. Vi driver kampanjer som ofta tar lång tid att vinna och som kräver stora investeringar.

Testamentsgåvor kan vara mycket värdefulla bidrag till dessa kampanjer. Just nu arbetar vi hårt för att skapa ett skyddat havsreservat i Antarktis, stoppa produktionen av engångsplast och pressa vår regeringen att ta sitt ansvar för att investera i förnybar och hållbar energi.

Vi vet inte vad det mest akuta hotet mot miljön i framtiden är ännu, och därför inte vart vår fokus kommer ligga. Men så länge kortsiktiga intressen kolliderar med det som är långsiktigt hållbart kommer Greenpeace att finnas och behövas. Beställ gärna vår informationsfolder “En värld värd att kämpa för!” (kostnadsfritt) genom att fylla i formuläret på sidan. Se även: Frågor och svar kring testamenten

Du är även varmt välkommen att kontakta mig, Vivian som ansvarar för testamenten hos oss, om du har frågor eller funderingar. Telefon: 08 - 501 626 47, E-post: vivian.awuku@greenpeace.org

Jag ser fram emot att höra ifrån dig. 💚
/Vivian

Nytt! Intressant läsning: Månadens artikel! 

Nytt! -  Action: Höst nummer 2018

             

 

Vi kräver hållbart och rättvist skogsbruk!

Greenpeace driver en lösningsorienterad skogskampanj baserad på forskning och hållbar utveckling. Vad innebär då ett hållbart förhållningssätt till skogen?

 
Beställ informationsfolder

Fyll i din information nedan så skickar vi en informationsfolder.