GREENPEACE

Testamentera en gåva till Greenpeace

Vi lever i en värld som är värd att kämpa för! Vad lämnar du efter dig?


Genom att inkludera Greenpeace i ditt testamente kan du vara med och säkerställa att kampen för en frisk planet kan fortsätta även i framtiden.

Greenpeace arbetar med kartläggning av hot mot vår miljö, forskning, politisk påverkan och direkta aktioner. Vi driver kampanjer som ofta tar lång tid att vinna och som kräver stora investeringar. Testamentsgåvor, stora som små är mycket värdefulla bidrag till dessa kampanjer. Eftersom att Greenpeace inte tar emot pengar ifrån företag eller stater kan en stor testamentsgåva ibland möjliggöra en hel kampanj. Läs mer om några av våra viktigaste segrar här!

Tack vare ditt stöd så kan Greenpeace arbeta långsiktigt med att skapa en hållbar planet. Så länge kortsiktiga intressen kolliderar med det som är långsiktigt hållbart kommer Greenpeace att behövas och finnas.

Vi har sammanställt information om att skriva testamente. Beställ vår testamentetsfolder “En värld värd att kämpa för!” (kostnadsfritt) genom att fylla i formuläret på sidan. Här finner du frågor och svar.

Du är även varmt välkommen att kontakta mig, Vivian som ansvarar för testamenten hos oss, om du har frågor eller funderingar. Telefon: 08 - 501 626 47, E-post: vivian.awuku@greenpeace.org

Jag ser fram emot att höra ifrån dig. 💚
/Vivian

Nytt! Intressant läsning: Månadens artikel! 

Nytt! -  Action: Höst nummer 2018

   

 

Vi kräver hållbart och rättvist skogsbruk!

Greenpeace driver en lösningsorienterad skogskampanj baserad på forskning och hållbar utveckling. Vad innebär då ett hållbart förhållningssätt till skogen?

 
Beställ informationsfolder

Fyll i din information nedan så skickar vi en informationsfolder.