Skicka en mors dag-hälsning med Greenpeace ❤️

Hylla en mamma som gör skillnad i ditt liv! Ditt bidrag stöttar vårt arbete för att bevara planeten så att även framtida generationer får njuta av den med någon de älskar.

På Greenpeace firar vi mors dag som vi firar alla andra dagar: genom att kämpa för en planet som håller för många generationer framöver. Vi höjer rösten för plastfria havså att sälen kan simma fritt med sin kut. Skyddar svensk skog så att rådjurskid kan ströva på annat än kalhyggen. Demonstrerar mot oljeborrning för att vi vill stoppa klimatkrisen och låta isbjörnarna leva med sina ungar i ett Arktis som inte smälter i rekordfart. Arbetar för framtidens hållbara jordbruk, en levande landsbygd och att våra svenska kor ska få beta utomhus med sina kalvar på sommaren.

Du får länkar med alla tre motiven som du kan skriva ut eller maila till mottagaren.

Mitt bidrag

Ge ett bidrag

Gåvobevis

När du ger en gratulationsgåva får du ett fint gåvobevis att ge bort i present. Du får tre olika digitala kort som du kan skriva ut eller maila till mottagaren.

Min information

* Obligatoriska fält

Leverans

De digitala gåvobevisen skickas till angiven e-postadress direkt efter genomförd beställning. Du väljer själv om beviset ska skickas till din egen adress eller direkt till mottagaren.

Min gåva

Mycket säkra betalningar med 256-bitars SSL-krypteringsmetod, den högsta säkerhetsstandarden.

Kortbetalning

Swish