GREENPEACE

En julklapp som ger tillbaka till naturen

Här är julklappen som bidrar till återväxt och en hållbar framtid. Din gåva stöttar arbetet för att skydda världens biologiska mångfald, skogar och hav. Korten med olika frösorter är nu slutsålda men du kan beställa ett fint, digitalt gåvobevis med tips om hur man kan främja biologisk mångfald i vardagen till dig själv eller någon du tycker om. Din gåva möjliggör vårt arbete för att skydda vår planet, vårt enda hem.
Ge en gåva

Beställ vårt digitala julkort med tips om hur du kan främja biologisk mångfald.

Så här gör din julklapp skillnad för planeten:

GP048TV_polar-bears-facing-camera_1200x800
FINAL_product-RED

Stötta den levande planeten

Med ditt bidrag möjliggör du vårt fortsatta arbete för att bland annat värna planetens biologiska mångfald och för att skydda våra livsviktiga ekosystem och arter. Vi sätter press på politiker och företag att etablera och respektera skyddade naturområden, för att stoppa den massiva skogsskövlingen och för att ställa om det industriella jordbruket till mer grönt, och mindre kött.
FINAL_product-BLUE

Stötta den blå planeten

Med ditt bidrag möjliggör du vårt fortsatta arbetet för att bland annat värna världshavens biologiska mångfald och kämpa för ett starkt havsavtal i FN - ett slags Parisavtal för vår blå planet - som ska säkra att minst 30 procent av världshaven skyddas i form av havsreservat så att dess liv kan återhämta sig och frodas igen.
FINAL_product-GREEN

Stötta den gröna planeten

Med ditt bidrag möjliggör du vårt fortsatta arbete för att bland annat skydda världens skogar, från norr till söder, mot ytterligare förstörelse genom att bland annat sätta press på företag och regeringar som direkt bidrar till olaglig skogsskövling.