GREENPEACE

En julklapp som ger tillbaka till naturen

När du ger ditt bidrag får du ett frökort som planteras och blir vackra ängsblommor samt ett digitalt gåvobevis med miljövänliga gör-det-själv-tips. Den perfekta julklappen om du både vill glädja någon du tycker om med nytt, blomstrande liv och samtidigt göra skillnad i arbetet för en levande planet.
Ge din julgåva här

Klicka dig vidare och välj om du vill beställa frökortet eller enbart det digitala gåvobeviset

Så här fungerar det

Seed card

Frökortet som får nytt liv att spira

När du ger ett bidrag kan du välja att få ett fint frökort mot en extra avgift på 30 kronor. Frökortet kan du välja att behålla själv eller ge som julklapp till någon du tycker om. Frökortet är tillverkat av biologiskt nedbrytbart papper och innehåller ängsblommefrön. Det kan planteras direkt i jord och med lite sol och vatten kan fröna spira och gro till ängsblommor.
pdf2

Det digitala gåvobeviset med miljövänliga tips

När du ger ett bidrag kan du välja att få ett digitalt gåvobevis (som laddas ned som PDF) utan avgift som bevis på din donation till Greenpeace arbete för en levande planet. Det digitala gåvobeviset innehåller bland annat miljövänliga gör-det-själv-idéer. Du väljer själv om du skickar gåvobeviset med en personlig hälsning direkt som email till mottagaren. Du kan även välja att skicka gåvobeviset till dig själv, skriva ut och hänga upp det hemma eller slå in det och ge bort i julklapp.
konvelut1

Leverans - via post eller email

Frökortet kommer levereras per post och komma inom 4-8 vardagar. Du kan välja om kortet ska skickas till din egen adress eller till en annan adress. Det digitala gåvobeviset skickas till den angivna mailadressen så snart ordern har behandlats av oss. Du kommer även få ett digitalt gåvobevis när du beställer frökortet.

Gåvan som gör skillnad

Med din julklapp är du med och stöttar arbetet för att bekämpa den akuta klimatkrisen vi befinner oss i så att vi kan efterlämna en beboelig planet till kommande generationer.

I 50 år har vi på Greenpeace arbetat för att skydda vår planet. Vi tar varken emot bidrag från stater eller företag, vilket ger oss en oberoende röst som endast talar för miljöns intressen. Därför är ekonomiska gåvor från människor som du helt avgörande.

Ship-1

God jul önskar Greenpeace

GP048TV_polar-bears-facing-camera_1200x800